nlc.hu
Szabadidő

Jön a Sztárbox 2. évada, ők lehetnek a szereplők

Ők lesznek a Sztárbox új évadának szereplői?

Sok híresség felbuzdult a tavalyi mérkőzések láttán, ezért az elmúlt hónapokban kemény edzésekbe kezdtek.

Miután 18 évvel később visszatért az RTL-re a Sztárbox, az egész ország boksz lázban égett. Nem egy ismert személyiség célzott már rá, hogy csak a csatorna telefonhívására várnak, és rögtön igent is mondanának a felkérésre a show 2024-es évadjában. Nézzünk pár hazai sztárt, akinek felmerült a neve a lehetséges jelöltek között. 

Peller Mariann

2023 novemberében a Reggeli stúdiójában derült fény arra, hogy a műsorvezető számára az ökölvívás nem ismertlen tevékenység, sőt, ő maga is űzi ezt a sportot, méghozzá a tavalyi nyár eleje óta. Bár Mariann imádja a bokszot, elmondta, hogy nem szívesen vállalna szerepet egy Sztárboxhoz hasonló ökölvívó-gálaműsorban, mert szerinte nagyobb és szélesebb az összes többi női versenyzőnél, ami csak hátrány lenne másokkal szemben. 

Zámbó Krisztián

Az énekes szintén tavaly novemberben beszélt arról, milyen jó is a boksz. A közösségi oldalára posztolt is egy videót, amiben fekvőtámaszokat nyom. „RTL Sztárbox, én készen állok! Csibész élet? Jövőre várom!” – írta hozzá az énekes.

És hogy mire vonulna be? Édesapja, Zámbó Jimmy Még nem veszíthetek című dalának rockos feldolgozás tetszett meg neki, amit a Leander Kills készített.

Veréb Tamás

A tavalyi Sztárbox adására a barátnőjével érkező énekes mostanában posztolt párszor az edzőteremből. A bejegyzésekben Hidvégi Gyuri neve is feltűnt, aki a több mint két évtizeddel ezelőtti birminghami junior-Európa-bajnokság középsúlyú ezüstérmese, majd később cirkálósúlyú profi világbajnok, emellett a Sztárbox egyik edzője is volt, konkrétabban ifjabb Schobert Norberté.

Veréb Tamás

Veréb Tamás (Fotó: Trenka Attila)

G.w.M

Kulcsár Edina több olyan Instagram-történetet is kitett, melyek arról szóltak, hogy férje boksz edzésre megy. Az utóbbi hónapokban a pár többször is volt az újságok címlapján, ám nem mindig pozitív hírekkel: a rapperről nemrég olyan pletyka kapott szárnyra, hogy bántotta Edinát, ám ezt végül az egykori szépségkirálynő cáfolta

És még?

A Redditen két név keringett még az utóbbi hetekben, akik néhány kommentelő szerint posztoltak pár félreérthető bejegyzést: Gyurta Dániel, és Lola, akik szintén edzésbe kezdtek. De a Konyhafőnök-győztes Bóza Roland is beszélt már arról, megmérettetné magát a ringben. Örülne, ha felkérnék a műsorban való szereplésre, mert ezzel nemcsak magának, hanem a kisfiának is bizonyíthat. Elmondása szerint kamaszként éveken át kempózott, a boksz világa azonban távol áll tőle.

Persze fontos megjegyeznünk, hogy ezek csak feltételezések…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top