nlc.hu
Szabadidő

Itt a Heinz kiskanál alakú sültkrumplija

Dobj el mindent! Itt a Heinz kiskanál alakú sültkrumplija!

Szereted a sültkrumplidat ketchupba tunkolni, de úgy érzed, a krumpli alakja nem a megfelelő hozzá? Erre gondolhattak a Heinznál is, amikor megalkották csodás új találmányukat.

Július 13-án tartották a Nemzeti sültkrumpi napot (igen, ilyen is van), és az alkalomra a Heinz egy csodálatos új termékkel állt elő: a kiskanál alakú sültkrumplival, aminek a formája pont arra lett kitalálva, hogy a krumplival együtt minél nagyobb ketchupmennyiséget adagolhass a szádba – írja a ladbible.

Spoon Friez

Kiskanál alakú sültkrumplik (fotó: Heinz)

Az új találmány mellett a Heinz egy saját kutatásukról is beszámolt, miszerint az emberek a sültkrumplit ritkán eszik önmagában, 95 százalékuk szokott mellé valamilyen szószt – például ketchupot – tunkolni. Szerintük az emberek 84 százaléka érzi úgy, hogy a sültkrumplival eddig nem a megfelelő mennyiségű szószt tudták a szájukba adagolni, és ezért is álltak elő ezzel az új megoldással. Biztosak abban, hogy sokak tetszését elnyeri majd. Mi is: a világ ismét egy kicsit boldogabb hely lett. Csak ne gondoljunk közben arra, hogy a ketchup is hiánycikké válhat a klímaváltozás miatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top