nlc.hu
Szabadidő

Meglepő, de hasznos dolgok a nyaralásra

Egy férj megosztotta, hogy a felesége milyen meglepő, de hasznos dolgokat pakolt a nyaralásra

A megszokott dolgokon kívül néhány szokatlanabb holmi is jól jöhet a nyaraláson.
Bikinis nő fekszik egy medence partján

Sokszor nem sikerül hatékonyan bepakolni a nyaralásra, a legtöbben sokkal több cuccot visznek magukkal a kelleténél, és a nagyobb poggyászért többet fizetnek a légitársaságoknak, vagy dugig tömik az autót a csomagokkal.

Egy Thomas Clifford nevű férfi a TikTokon mutatta meg, hogy a felesége milyen ügyesen pakol a nyaralásra. A videó nem arról szó, hogy milyen alapvető dolgokat kell magunkkal vinni, hanem inkább olyan hasznos holmikról, amelyek elsőre talán meglepőnek tűnnek.

„Dolgok, amelyeket a feleségem elhoz a nyaralásra, és tényleg van értelmük” – ez a címe a videónak, amelyet több mint egymilliószor játszottak le. „Nehezemre esik bevallani, de valamit nagyon tud” – dicsérte a feleségét a férfi.

@thomaswclifford I hate to admit it, but she’s on to something. Things my wife takes on holiday which just make sense. #fyp #foryou #HolidayModeActivated #funny #marriage #grancanaria #paradisehotel #paradise #holiday ♬ First Class - Jack Harlow

Ezeket az extra dolgokat pakolta be a nő nyaralásra:

  • összecsukható szennyestartó;
  • európai hosszabbító;
  • mini ruhaszárító;
  • zuhanyhangfal.

A kommentelők zseniálisnak tartottak a holmikat – főleg a szennyestartót –, volt, aki azt írta: „A feleségeddel akarok mennyi nyaralni”. A videó népszerűségén felbuzdulva a férfi egy folytatást is készített, amelyben további hasznos holmikat sorolt fel:

  • sminkecset a fényvédő krém felkenéséhez;
  • külön törölköző a strandra és a medencéhez, hogy ne kerüljön homok a medence környékére;
  • hőszigetelt tartók az italok hidegen tartásához.
@thomaswclifford Reply to @sidd_2710 since so many asked, here are some more of the better ideas my wife does on holiday. #fyp #foryou #summer #holiday #holidayvibes #marriage #grancanaria #paradise #lifehacks ♬ Send Me on My Way - Vibe Street

(Metro)

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Unsplash/Arturo Rivera)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top