nlc.hu
Szabadidő

Tóth Gabi segítséget keres

„Szükségünk lenne segítségre” – Tóth Gabi aggodalmairól vallott

Babysittert keresnek, de hiába.

Tóth Gabi és férje, Krausz Gábor kislánya, Hannaróza lassan két és fél éves lesz, a szülők pedig most újabb nehézséggel néznek szembe. 

Tóth Gabi

Tóth Gabi (Fotó: Instagram)

Annak ellenére, hogy az elmúlt időszakban rengeteg támadás érte az énekesnőt, ő mégis rendszeresen osztja meg őszintén az érzéseit a közösségi médiában. Ugyan lánya arcát sosem mutatja meg, a bensőséges pillanatokról szívesen mesél követőinek, ahogy az aggodalmairól is. Mivel a nyári időszakban rengeteg fellépése van Gabinak és séf férje is elfoglalt, úgy döntöttek, segítséget kérnek Hannaróza mellé, de mint kiderült, ez nem is olyan egyszerű. 

„Isten ments, hogy panaszkodjak, de mostanában rengeteget dolgozunk Krauszommal, és tudván, hogy ez bármelyik pillanatban ismét megváltozhat, ezt most nagyon értékeljük. Felmerül viszont az a probléma, hogy néha bizony szükségünk lenne a csodás nagyszülőkön kívül is segítségre Hannika mellé. Csakhogy meglepetésemre nagyon nehéz babysittert találni” – írta legutóbbi bejegyzésében az énekesnő, aki a követőitől kérdezte, ők hogyan oldják meg ezt a problémát. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top