nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi kislánya először volt a Balatonnál

Tóth Gabi kislánya fontos mérföldkőhöz ért

Tóth Gabi tündéri fényképet osztott meg kislánya, Hannaróza életének egyik nagy mérföldkövéről.
Tóth Gabi

Lassan két és fél éve, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor szülők lettek. Ekkor született meg a kislányuk, Hannaróza, akinek tündéri pillanatai nemcsak a sztárpár, hanem a rajongók mindennapjait is bearanyozzák. Gabi ugyanis rendszeresen posztol a gyerkőcéről (igaz, az arcát szigorúan nem mutatja), a fanok pedig hűségesen követik a kislány életének minden fontos mozzanatát.

Most ismét egy ilyen mérföldkőhöz érkeztünk, Hannarózát ugyanis életében először elvitték a szülei a Balatonra. Ez pedig nemcsak azért különleges dolog, mert a magyar tengerről van szó, hanem azért is, mert ezen a helyen nőtt fel az édesanyja is. Úgyhogy még jó, hogy Gabi megörökítette a hatalmas pillanatot: az Instagramon megosztott képeken a kislány az apukája karjaiban élvezi a tihanyi kilátást.

„Hanni először látta a Balatont! Nagyon megérintett, hogy ott van velem, láthatja, ahol felnőttem! Meghitt pillanat volt!” – olvasható Gabi bejegyzésében, ami nem meglepő módon nagy népszerűségnek örvend a követői körében.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés

 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top