nlc.hu
Gasztro

Krausz Gábort kitoloncolták Amerikából

Krausz Gábort bilincsben toloncolták ki Amerikából

Szakácsként akart dolgozni Amerikában Krausz Gábor pár éve, de kiutasították az országból.
Krausz Gábor

Tóth Gabi férje, Krausz Gábor séf nemrégiben a Szerencsekerékben szerepelt, ahol elmesélte, milyen kellemetlenségekben volt része, amikor munkát akart vállalni az Egyesült Államokban.

Három hónapig szakácsként dolgozott Los Angelesben, majd miután egy időre hazajött, visszautazott Amerikába, hogy újra munkát vállaljon turista vízummal. Az étteremig azonban nem jutott el, a reptérről visszafordították.

Átkutatták a bőröndjét, ami tele volt szakácskésekkel, átnézték a telefonjában lévő képeket, feltettek pár kérdést, és nem volt nehéz összerakni, hogy nem turistaként, hanem munkavállalóként érkezett az országba.

Fogdába zárták, majd másnap lábbilincsben, fegyveres őrök kíséretével feltették egy hazafelé induló járatra, és kiutasították az országból.

A történetet egyébként Krausz Gábor már megosztotta a Családom és egyéb receptfajták című könyvben, de most újra felidézte a Szerencsekerékben.

(Kiemelt kép: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top