nlc.hu
Szabadidő

Itt a vérrel töltött eljegyzési gyűrű

Az eljegyezési gyűrűjével dicsekedett, sokkolta az internet népét – fotóval

A vőlegénye a vérét, a könnycseppjét és az izzadtságcseppjét is beletette a kőbe. A végeredmény? Mindenki döntse el maga!

Egy menyasszony a Facebookon dicsekedett el az eljegyzési gyűrűjével, valamint azt is elmondta, hogy ami elsőre egy szimpla vörös kőnek tűnhet, az valójában a vőlegénye vére. A soraiból kiderült, hogy ő imádja a gyűrűt, és kíváncsi volt az emberek reakciójára. Sajnos nem azt kapta, amire számított – írja au.lifestyle.yahoo.com.

Eljegyzési gyűrű

Az a bizonyos vérrel töltött eljegyzési gyűrű (fotó: Facebook)

A fotója virálisan kezdett terjedni a neten, és felkerült egy esküvőket leszóló népszerű csoport falára is, ahol aztán tényleg ízekre szedték. Sokan egyszerűen undorítónak találták a gondolatot, hogy valaki egy vérrel töltött gyűrűt viseljen. A legkedvesebb hozzászóló megjegyezte, hogy örül annak, hogy legalább a menyasszony boldog, de a gyűrű valóban kegyetlenül néz ki. Kétségtelenül a gyűrű mellett szól, hogy takarékos megoldás: mindössze 300 dollárba, vagyis közel százhúszezer forintba kerül. Többen megjegyezték, hogy az anyatejes ékszerek után ezek szerint beköszöntött a vérrel töltött ékszerek korszaka.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top