nlc.hu
Szabadidő
Játékpisztolyokkal és banánnak támadt egymásra egy zöldséges és egy nő

Állandóan „fegyverrel” támad egymásra az idős nő és a zöldséges, mi pedig olvadozunk

A Redditen terjedő videó eredete és története nem ismert, mégsem tudjuk levenni róla a szemünk.
Banán

Ez rövid lesz, mert semmit sem tudunk az alábbi videóról, sem a szereplőket, sem a helyszínt nem ismerjük, a háttértörténetet meg végképp nem. Így marad az, amit látunk:

Egy idős nő és egy szupermarket zöldségese viccből fegyvert fognak egymásra minden egyes alkalommal, amikor találkoznak.

A Redditre minden háttérinformáció nélkül feltöltött videón három példát látunk, mindegyik egyre súlyosabb, mint a másik, a szereplők pedig egyre inkább belejönnek a spontán játékba. A nő először vízipisztollyal érkezik, a férfi két banánnak fegyverezi le, másodszorra egy hatalmas mordály kerül elő váratlanul, a harmadikat pedig nem lőjük le.

A mozdulatokból és a mosolyból úgy tűnik, visszatérő játék ez náluk, és bár a kommentek közt felmerült, hogy nem túl jóízű ez a poén az iskolai lövöldözések és a fegyvertartásról szóló heves viták közepette, mi mégis úgy vagyunk vele: senkinek sem ártanak, és legalább ők jól érzik magukat közben. Egyszerűen csak két embert látunk, akinek papíron semmi köze egymáshoz, mégis megtalálták a közös poénforrást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top