nlc.hu
Szabadidő

Szobor készült az Animal Cannibals-ről

Miután elneveztek róluk egy sétányt, szobor is készült az Animal Cannibals együttesről

Lassan még egy bolygót is elneveznek róluk.

Az RTL Klub Reggeli vendége volt az Animal Cannibals együttes, azaz Koller László, Qka MC és Dósa Richárd, Ricsipí, ahol elmesélték, hogyan és miért készült róluk szobor. 

Animal Cannibals

Animal Cannibals a Reggeliben

Pár hónappal ezelőtt boldogan újságolta a két srác: hogy miután ittasan egy koncertjükön azt mondták, ha valahol utcán neveznek el róluk, ott adnak egy ingyen koncertet, ez megvalósult. Az érsekcsanádi önkormányzat nem csak egy utcát, hanem egy sétányt nevezett el az Animal Cannibals-ről, aminek az avató bulijára most fog sor kerülni. De itt nincs vége. 

„Qka bemondta félrészegen egy televíziós műsorban, rendszeresen csinálja ezt egyébként” – kezdte a történetet Ricsipí. Majd Qka folytatta: „Azt mondtam, hogy ha már van sétányunk, akkor milyen jó lenne, ha szintet lépnénk, és kapnánk egy szobrot, vagy egy krátert elneveznének rólunk, mert az is milyen menő, ha valamelyik bolygón egy »Animal Cannibals« kráter van.” 

Egy rajongójuk komolyan vette a srácokat, és egy életnagyságú szobrot készített a zenészekről. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top