nlc.hu
Szabadidő

Csonka András tengeri hajóútja

Hajóval fedezte fel a világot Csonka András

Legszívesebben minden évben megtenné.

Csonka András nemrég érkezett haza egy hajóútról, ahol rengeteg élménnyel gazdagodott. A Mokkában mesélt a mesés utazásáról és a tenger iránt érzett mérhetetlen szeretetéről.

Csonka András

Csonka András egy tengeri hajóútról tért haza – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Fantasztikus volt, szerintem ez a legjobb utazási forma. Egy hét alatt annyi élményt kapsz, végül is a hajó minden nap kiköt valahol, és miután egyedül voltam most, ezért még jobban éri az embert egy csomó impulzus. Ez egy tengeri út volt, Valenciától Valenciáig egy nagyon szép hajón. Négy-öt helyszínt az ember ilyenkor egy picit megismer, picit beleszagol az atmoszférába, és ott van a háttérben egy város, mert ez a hajó egy városnak számít igazából, hiszen annyi minden van rajta” – áradozott az útjáról az 57 éves színész, hozzátéve: nem találkozott most magyar turistákkal.

Mint mondja, igazából az a legfantasztikusabb, amikor kiülhet az ember egy kis balkonra a hajón és hallgathatja a tengert, bámulhatja a végtelenséget. “Ha minden évben ezt megtehetem, én már boldog vagyok” – vallotta be Csonka András, akit hamarosan Jávor Pálként láthat a közönség.

Olvass még Csonka Andrásról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top