nlc.hu
Sztárok

Folytatást kap a Ding Dong sláger

Csonka András nagy durranásra készül: jön a Ding Dong 2. !

Húsz év után új dallal érkezik a színész, énekes.

Csonka András 20 év után újra fel szeretné eleveníteni a Ding Dong életérzését egy új dalban. Az énekes-színész a rejtélyes szerzeményről a Reggeliben mesélt.

Csonka András

Csonka András 20 év után új dallal jelentkezik – Fotó: Sajtóklub RTL Klub / / Central Médiacsoport / Central

Gondoljuk végig: a sikeres filmeknek, esetleg könyveknek azért volt folytatása, nem? De daloknak nem szokott lenni folytatása, igaz? (…) A lényeg az, hogy születik majd egy dal, majd valamikor ősszel fog kijönni, ami egyébként ezt a Ding Dong-életérzést, amire most én azt gondolok, hogy még inkább szükségünk van: ‘Mosolyogj a világra, még akkor is, amikor semmi kedved nincs hozzá!’ Tehát azt a fajta életérzést akarom átmenteni ebbe a dalba is. (…) Témájában hasonló lesz” – árulta el a folytatásról.

Arra a kérdésre, hogy nincs-e ennek egy kis rizikója, hogy vajon lesz-e hasonló siker, mint az első, a következőket mondta: “Nyilván nem nagyon szabad zeneileg is, és egyéb ilyen szakmai szempontok szerint is hasonlítania az elsőhöz. (…) A lényeg az, hogy pozitív dal lesz, hiszen a Ding Dong is egy pozitív, semmitmondó dal, ha a szövegét végignézed, akkor igazából nem egy Shakespeare-összes“.

Ha nem emlékeznél a Ding Dong slágerre, most meghallgathatod!

Olvass még Csonka Andrásról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top