nlc.hu
Szabadidő

Smink nélkül indult a szépségversenyen, továbbjutott

Smink nélkül állt színpadra a szépségversenyen, imádta a zsűri

A politikatudomány szakos egyetemista az első olyan versenyző a Miss Anglia 94 éves történetében, aki nem sminkelte ki magát.

A húszéves Melisa Raouf gondolt egy merészet, és nem sminkelte ki magát egy szépségversenyre. Ez éppen elég volt ahhoz, hogy lenyűgözze a Miss England szépségverseny zsűrijét, akik imádták, amikor a maga természetes szépségében megjelent az elődöntőn a sok erősen sminkelt versenytársa között, el is jutott az utolsó körig, a döntőig – írja a LadBible.

Melisa Raouf

Melisa Raouf, a természetes szépség (Fotó: Profimédia)

Raouf azt nyilatkozta, hogy azért döntött így, mert a belső szépségre, a kisugárzás fontosságára szerette volna helyezni a hangsúlyt. Az élmény egyszerre volt számára ijesztő és csodálatos. Melisa Raouf szerint a lányok mindig erős társadalmi nyomást éreznek, hogy sminkeljék magukat, de szerinte az eredményével megmutatta, hogy erre nem feltétlenül van szükség.

A hibáink tesznek minket azzá, akik vagyunk, és ezektől lesz mindenki egyéniség

– vallja. Azt mondja, a közösségi médiában elárasztották őt pozitív üzenetekkel, mióta sminktelenül vonult végig a kifutón. Sok lánynak adott önbizalmat a döntésével és az elért eredménnyel, ő pedig azt szeretné, hogy a nők érezzék jól magukat a bőrükben. A terve az, hogy a döntő – amit október 17-én tartanak – kedvéért sem sminkeli majd ki magát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top