nlc.hu
Trend

Shannen Doherty a természetes nőket ünnepli

Smink nélküli szelfit posztolt Shannen Doherty, mert elege lett Hollywood tökéletesség-mániájából

A Beverly Hills 90210 egykori csillaga, Shannen Doherty régóta küzd a természetességüket felvállaló nők érvényesüléséért. Most egy közeli, smink nélküli szelfi mellett osztotta meg gondolatait.

Szombat este Shannen Doherty egy közeli, őszinte és természetes szelfit posztolt magáról az Instagramon. A kép mellé az ötvenéves színésznő leírta, mennyire bosszantja, hogy a botox, az arcfelvarrás és más kozmetikai beavatkozások nélküli nők szinte láthatatlanok Hollywood számára – írta meg a Yahoo Lifestyle.

Filmeket néztem ma este, és feltűnt, hogy nagyon kevés olyan női karaktert láthatok, akivel azonosulni tudnék. Tudjátok, nem megcsinált nőket. Olyan nőket, akik felvállalják az arcukat, és a tapasztalatot, amit hordoz. Éltem. És szerettem az életemet, az arcom pedig mutatja az életemet. Sok mindent túléltem – a rákot is, de ez csak egy dolog a sok közül. Ezt értékelem magamban. Leszámoltam a magazinok szépségelvárásaival, és azzal, Hollywood milyennek szeretne látni minket. Olyan nőket szeretnék látni, mint én. Olyanokat, mint mi

– írta az Instagramon. Az egykori Bűbájos boszorkák-sztár, Doherty posztját rengeteg rajongója imádta, és megköszönték neki az állásfoglalását.

Smink nélkül az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top