nlc.hu
Szabadidő

Rod Stewart reakciója a róla készült mémre

Rod Stewart viccesen reagált a róla készült mémre

A rajongók nagyra értékelték, hogy Rod Stewart vette a lapot, miután meglátta a bunkeres mémet.
A montázson Rod Stewart és a róla készült mém

A magyar milliárdosok rendezvényein gyakran feltűnő Rod Stewart viccesen reagált egy őt érintő internetes mémre, amely egy fűvel benőtt bunkert ábrázol, és nagyon emlékeztet az énekes jellegzetes hajviseletére.

A fotót a múlt héten posztolták a No Context Brits nevű fiókra a Twitteren. A 77 éves énekes azt írta (visszafogott fordításban): „A fenébe” és egy sírva röhögős emojit fűzött hozzá.

A felhasználók imádták, ahogy a világsztár kezelte az összehasonlítást, az egyik kommentelő azt írta, hogy Stewart reakciója „nagyon sportszerű” volt, más pedig az emelte ki, hogy végre itt egy híres ember, akinek van humorérzéke.

Pár nappal később az énekes egy újabb tweetben azt írta, hogy a sztori sokkal nagyobbat szólt, mint gondolta volna, kár, hogy nincs semmije, amit promózhatna – majd berakott pár linket a turnéjáról, az albumairól és a többi megvásárolható cuccáról.

(LadBible)

(Kiemelt kép: nlc-montázs, fotók: Tolga AKMEN / AFP; Twitter/No Context Brits)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top