nlc.hu
Szabadidő

A Wake Up 1230 együttes koncertjei

Mozikban fog koncertezni a Wake Up 1230 zenekar

Az alternatív rock legismertebb arcai álltak össze egy szupercsapattá és visznek minket moziba. Nem filmet nézünk majd.

Rendhagyó koncertsorozatra invitál a Wake Up 1230 zenekar, az ország legismertebb rock and roll arcait felvonultató szupergroup (Baksa-Soós Attila – ének, Frenk – gitár, Papp Szabi – basszusgitár, Beck Zaza – dob). A zenészek a Wake Up 1230 mellett meghatározó tagjai a 30Y, a Supernem, a Frenk és Rühös Foxi zenekaroknak. Az élőzenés koncertekre a fiúk különleges vizuális élménnyel is készülnek, amit a Kultik mozik nagyszerű környezete, elsőosztályú hangtechnikája és kimagasló minőségű mozi-vetítéstechnikája egészít ki. Közönségtalálkozó, a tavaly októberben megjelent Wild Colors című bakelit nagylemez dedikálása és további programok teszik teljessé a mozis élőzenei koncertélményt. Baksa-Soós Attila, a Wake Up 1230 frontembere, énekese hozzátette: „A zenekarból mindannyian imádunk moziba járni. Számos dalunk vesz fontos társadalmi kérdéseket górcső alá, ezért különleges lehetőség, hogy a zenénket mozivásznon illusztrálhatjuk.”

A mozis koncertekről a Rockstar Photographers díjnyertes csapata egy egész estés dokumentumfilmet is forgat, az ötlettől a megvalósulásig, sok-sok backstage felvétellel, interjúval. Szabó Krisztián, a Kultik Mozihálózat Kft. ügyvezetője így nyilatkozott: „Teljesen új vizekre evezünk azzal, hogy a Wake Up 1230 zenekar a mozijainkban fog fellépni. Nagy öröm a srácokkal dolgozni, már az előzetes megbeszéléseink is olyanok, mint egy-egy energizáló rock and roll buli.”

A koncertek előtt, a zenekar kifejezett kérésére, számukra lényegi témákat fognak rövidfilmekkel bemutatni a társadalmi felelősségvállalás szellemében.

Tudnivalók alább, jegyvásárlás itt!

Wake Up 1230 zenekar

Forrás: Rockstar Photographers

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top