nlc.hu
Szabadidő

Hadas Alfréd felszabadult a szakítás után

Hadas Alfréd: „A szakítás után felszabadultam”

A szakítás után egyből bulizni ment a rapper.

Hadas Alfréd nevét tavaly ismerte meg a nagy közönség, amikor a Sztárban sztár leszek!-ben szerepelt. Ugyanebben az időszakban Catherine Dederick, azaz Mardoll az X-Faktorban mutatta meg tehetségét. A két énekes a műsorok után nem sokkal összejött, de a szerelmük csupán pár hónapig tartott.

Hadas Alfréd

Hadas Alfréd a Mokkában

Mardoll a szakítás után elmondta, szereti a rappert és sok sikert kíván neki, de az útjuk nem egy irányba vezetett, ráadásul némi féltékenységet is érzett párján az alakuló karrierje miatt. 

Alfréd most új dallal jött ki, melyet a Mokkában be is mutattak, előtte viszont arról is beszélt, ő hogyan érzi magát a szakítás óta. 

„Megviselni megviselt, mert minden szakítás megviseli az embert, de inkább azt mondanám, hogy felszabadultam. Nem úgy éltem meg, hogy befordultam, hanem úgy, hogy felhívtam a Marcit és mondtam, hogy menjünk le a klubba” – mondta a rapper, aki jelenleg élvezi a szingli életet és most a zene az első az életében. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top