nlc.hu
Szabadidő

Marsi Anikó idősebb fia nem volt ott az esküvőn

Marsi Anikó nagyobbik fia nem volt ott az esküvőjén

Hosszú nászutat terveznek.

Marsi Anikó és párja, Gyarmati Gábor szeptember elején házasodtak össze, éppen aznap, amikor a főnöke, Szalai Vivien. A híradós a Blikknek mesélt a részletekről.

Marsi Anikó

Fotó: TV2

„Megkaptam a főnököm, Szalai Vivien meghívóját, aki ugyanerre a napra tűzte ki a lagziját. Először megdöbbentem, de aztán gyorsan kimatekoztam, hogy igenis kivitelezhető a két esküvő egy nap alatt. Mivel alapból sem akartunk hét országra szóló lagzit csapni, az időbe pont belefért, hogy délelőtt összeházasodunk, majd ugyanabban a sminkben és hajban elmegyünk Vivien esküvőjére” – kezdte az interjúban Marsi, akinek a nagyobbik fia nem tudott elmenni az esküvőre.

„Alapvetően úgy gondoltuk, ez a nap nekünk fontos, nem tettük a családunknak kötelezővé a részvételt. A nagyobbik fiam, Vilmos nagy dilemmában volt, mivel felvették egy komoly, angol nyelvű nemzetközi érettségi programba, és láttam rajta, hogy nem szívesen hagyná ki a sulit. Mondtam neki, fontosabb az iskola, mint az én második esküvőm, és láttam, hogy nagy kő esett le a szívéről” – mondta, majd azt is megosztotta, hogy tervben van a nászút, de egyelőre nem biztosak az időpontban.

Egy amerikai körutazást, vagy egy svédországi, lakókocsis utat szeretnének.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top