nlc.hu
Szabadidő

Berki Mazsi első nyilvános eseményén

Így festett Berki Mazsi első nyilvános eseményén

Berki Mazsival nagyot fordult a világ pár év leforgása alatt.

Berki Krisztián és Katona Renáta, Mazsi 2018 januárjában ismerkedtek meg és jöttek össze. Szerelmük annyira elsöprő volt, hogy még ez év végén teljes titokban össze is házasodtak

„Az értesülés igaz, valóban elvettem a páromat. A szerelmem már a kapcsolatunk elején mondta, hogy szeretné, ha még idén egybekelnénk, én pedig év elején egy műsorban ígéretet is tettem erre. Tartottam az adott szavamat, megnősültem. Vágytam arra, hogy Mazsi a feleségem legyen, aki a nagy ő számomra. Vagy ő, vagy senki” – árulta el korábban az egykori Fradi-vezér.

Berki Mazsi első nyilvános szereplése

Berki Mazsi és Berki Krisztián még 2018-ban (Fotó: Korponai Tamás/solwee)

Sokat küzdöttek a babáért, végül 2021 decemberében megszületett közös kislányuk, Berki Emma Katerina.

„Amikor megszületett a babánk, Krisztián nem tudott azonnal kapcsolódni hozzá; én azt éreztem, nem vagyunk neki elég fontosak” – mondta Berki Mazsi, aki úgy döntött, a terhesség és az anyává válás nehézségeit szakember segítségével dolgozza fel, és a férjének is ezt javasolta.

Sajtóértesülések szerint házasságuk a kislányuk megszületése után megromlott, de kapcsolatukért sokat küzdöttek. Végül Berki Krisztián tragikus hirtelenséggel bekövetkezett halála miatt már nem tudták teljes mértékben rendezni családi életüket

Berki Mazsi első nyilvános szereplése

Egy évvel később, 2019-ben Mazsi és Krisztián (Fotó: Olajos Piroska/solwee)

„Valóban hullámzó a kapcsolatunk, de most újra közel kerültünk egymáshoz. Épp most húztuk vissza a jegygyűrűnket is, amivel a szerelmünket pecsételtük meg. Az életemnél is jobban szerettem! Emma születése után ma este nyolc órakor mentünk volna először kettesben randizni. Ezt a randit már egy másik életben fogjuk megvalósítani. Mindennél jobban szerettük egymást, bármilyen hullámzó is volt a kapcsolatunk” – mondta a tragédia napján az összetört özvegy. 

A 31 éves, fiatal anyuka férje halála után Balira utazott, most pedig egy új lehetőséget is kapott: a várandós Kulcsár Edina helyét vette át a TV2 nagy sikerű show-műsorában, a Dancing with the Stars-ban

Berki Mazsi első nyilvános szereplése

Fotó: Sajtószoba

„Nagyon meglepődtem, hiszen tudtam, hogy már megvannak a szereplők. De itt közbeszólt valaki, ezért változott a forgatókönyv. Nem volt kérdés, hogy elvállalom, mivel szeretek táncolni és a tánc egy olyan műfaj, ami kifejezi az érzelmeinket és ez most nagyon jókor jött nekem. Hiszem, hogy minden okkal történik. (…) Nagyon szerettünk Krisztiánnal táncolni, ő onnan fentről fog majd figyelni, vigyázni és segíteni” – mondta Mazsi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top