nlc.hu
Szabadidő

Gamerekből lettek kebelbarátok

Számítógépes játékokon keresztül ismerte meg násznépe egy részét

A brit férfi nem barátokat keresett a virtuális térben, de mégis azokra talált.

Néha nehéz összeállítani a vendégek listáját az esküvő előtt, de Ryan George számára nem volt kérdéses, hogy élete nagy napján mellette a helye három legjobb barátjának. Annak ellenére tette fel Scott Smithet, Matt Campbellt és Kesean Sealeye-t az impozáns listára, hogy addig egyikükkel sem találkozott személyesen. Ismeretségük ugyanis számítógépes játékok játszásából fakadt és a virtuális térben erősödött meg – számolt be a Metro.co.uk.

XBox konzol.

(Fotó: Pixabay)

Ryan – aki 11 éves kora óta játszik számítógépes játékokat – elsősorban Fifa futballszimulációs videojátékokkal játszik és állítása szerint egyáltalán nem állt szándékában barátokat keresni a virtuális térben.  Scottal, Mattel és Keseannal spontán alakult ki a jó kapcsolat.

Az elmúlt évek alatt a különböző chat csoportokban rengeteget beszélgettek olyasmiről is, ami már nem is a játékokhoz kapcsolódott. Ebből fakadóan Ryan számára egyáltalán nem volt kérdés, hogy meghívja őket az esküvőjére, a srácok pedig örömmel vállalták az utat. Scott és Matty Cambridgeshire-ből, míg Kesean Londonból utazott Cardiffba a nagy napra. Ryan egy további virtuális térben megismert barátját is elhívta, a Belfastban élő Gerard Madden azonban végül nem tudott ott lenni az esküvőn, mivel nemrég született kisgyermeke.

Ryan George – akinek a barátai korábban a virtuális térben rendeztek legénybúcsút – meg van róla győződve, hogy napjainkban sok ember számára a számítógépes játékokon keresztüli ismerkedés nagyszerű lehetőséget biztosít arra, hogy egyszerre érezze jól magát és legyen kevésbé magányos.

A cikkben nem esik szó arról, hogy az ara hogyan viszonyult szerelme különös vendéglistájához, mindenesetre mi korábban írtunk egy cikket arról, mit gondolnak a videójátékokról a lányok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top