nlc.hu
Szabadidő

Köszönetet mondott a bébielefánt a kiszabadítójának

Segített kiszabadulni a bébielefántnak a sárból, az állat megható módon mondott köszönetet

A Reddit népe elájult attól a videótól, amiben egy bébielefánt megköszöni egy lánynak, hogy segített neki kiszabadulni a jókora sárból.
A bébielefánt kiszabadítása

Egy betonút melletti sártengerbe ragadt be egy bébielefánt, és alig bírta megmozdítani a lábait. Szerencséjére arra járt egy bátor, fiatal lány, aki az állat épségét a saját biztonsága elé helyezve rohant oda, hogy segítsen a megrekedt állaton. Az esetről videó is készült, amin ugyan látszik, hogy a lány ugyan lelkesen próbálkozik, az elefánt súlya túl nagy ahhoz, hogy hatékonyan segíteni tudja, az állat azonban így is örült annak, hogy a bajban nem maradt egyedül – írta meg a mymodernmet.

Bár a bébielefánt végül saját erőből oldotta meg a szabadulást, így is jól esett neki a segítség és az iránymutatás. Persze lehet, hogy csak ezt szeretnénk belelátni a mozdulatba, de amit az állat a szabadulás után az ormányával csinál pont úgy fest, mintha köszönetet akarna mondani a lánynak a segítségért. A megható videó virálisan terjedt a Redditen, és szinte mindenki elképesztően aranyosnak találta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top