nlc.hu
Szabadidő

Újra találkoztak 60 év után

60 év után talált egymásra két szomszéd és lettek újra barátnők

Régen barátok voltak, ám az élet elsodorta őket egymástól

Irene és Janet a skóciai Linlithgow-ban nőttek fel egymás mellett. Szomszédok, iskolatársak és a legjobb barátnők voltak, ám Irene – amikor megházasodott – elköltözött. Férje ugyanis a Brit Királyi Haditengerészetnél dolgozott és sokat vezényelték külföldre.

Sokat vártak egymásra (Illusztráció: Getty Images)

Sokat vártak egymásra (Illusztráció: Getty Images)

Aztán eltelt 60 éve és a két barátnő – immár 80 évesen – újra találkoztak. Azonnal felismerték egymást. „Leültünk egymás mellé, ő pedig felém fordult, és azt kérdezte: „Te vagy az, Irene?” Én csak nevettem, és azt mondtam: „Igen, Janet”. Azonnal tudtuk, kik a másikak. A szívem tényleg kihagyott egy kicsit, amikor rájöttünk arra, mi történt” – emlékezik Irene, aki hat évet még Szingapúrban is élt, ám nemrég visszaköltözött szülővárosába, Linlithgow-ba.

Amióta telefonszámot cseréltek, sokat beszélnek egymással, bár úgy érzik, sok idejük van még arra, hogy mindent elmeséljenek egymásnak, ami 60 év alatt történt – írja a Mirror.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top