nlc.hu
Szabadidő

Ferrarit csinált a Toyotájából

Börtönbe mehet, miután a Toyotájából Ferrarit csinált

Hamisítás és védjegybitorlás miatt kerülhet börtönbe egy olasz fiatal, akinek nem volt pénze igazi Ferrarira.

Komoly vádakkal kell szembenéznie egy 26 éves olasz férfinek, akiről kiderült, hogy a tűzpiros Ferrari F430-asa valójában egy módosított Toyota – írja az Oddity Central.

Az olasz pénzügyőrök egy rutinellenőrzés során nézték meg alaposabban a ”Ferrarit”, ami ugyan a típus összes ikonikus elemét felvonultatta, a motorháztetőn és a kormányon lévő ágaskodó lólogótól a felnikig, a féknyergekig és a híres fényszórókig, mégis: valami nem stimmelt a járműben.

Ez a Ferrari valójában egy Toyota (Fotó: Guardia di Finanza Asti)

Ez a Ferrari valójában egy Toyota (Fotó: Guardia di Finanza Asti)

A hatóság szakértőket rendelt a helyszínre, akik megerősítették, hogy a kocsi nem Ferrari, csak egy Toyota MR Coupé. Azt is megállapították, hogy bárki is végezte az átalakítást, profi volt, ráadásul a kocsiban valóban voltak eredeti Ferrari-alkatrészek, így avatatlan szemnek nehéz volt kiszúrnia a csalást.

Az olasz sajtó arról számolt be, hogy az autót lefoglalták, a tulajdonost pedig feljelentették hamisítás és védjegybitorlás miatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top