nlc.hu
Szabadidő

Bencsik Tamara az OnlyFans-ről

„Egy sima lábas fotóért el tudtam kérni 15-20 dollárt” – Bencsik Tamarát párja vette rá az OnlyFans-re

Az énekesnő kilenc év után költözött haza külföldről.

Bencsik Tamara 2008-ban szerepelt a Megasztárban, akkor mindössze 21 éves volt. Azóta több együttesben is megfordult, és egyedül is megállta a helyét.

Bencsik Tamara

Bencsik Tamara a Tények Pluszban

Az elmúlt években a közösségi oldalait is ellepték az intimebb fotók, de most külföldről hazaköltözve, a Tények Plusz kameráinak elmesélte, habár a mai napig foglalkozik énekléssel, volt, hogy azzal kereste a kenyerét, regisztrált Onlyfans-re, ahol szexuális tartalmú képeket osztott meg magáról. 

A párom két évig nyúzott ezzel, hogy regisztrálj már OnlyFansre, tök könnyű pénz, jól nézel ki, szerepeltél már nyuszis magazinban, mi tart vissza. Aztán azt mondtam, miért ne. Csináltunk pár fényképet. Voltak érdekes dolgok: volt, aki kérte, a lábamról küldjek fotót. Egy sima lábas, lábujjas fotóért simán el tudtam kérni 15-20 dollárt” – mesélte Tamara, aki Németországban sztárokkal énekelt együtt és párjával közös zenei formációjuk is van. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top