nlc.hu
Sztárok

Bencsik Tamara a külföldi életről

Bencsik Tamara takarítónőként dolgozott külföldön: „Úgy éreztem, nagyon lenézik a bevándorlókat”

Eleinte minden munkát elvállalt, hogy el tudja tartani magát.

Bencsik Tamara 15 évvel ezelőtt szerepelt a Megasztárban, pár év énekesi karrier után azonban úgy döntött, hogy külföldre költözik. Ekkor még elég nehézkesen élt, alig volt pénze, minden munkát elvállalt, hogy fenntartsa magát – erről mesélt most a #nofilter-Nők, filter nélkül Köböl Anitával legutóbbi adásában.

Bencsik Tamara

Fotó: #nőfilter

„Borzasztó nehéz volt az első évünk. Kevés pénzünk volt, nem beszéltük a nyelvet és sokszor megalázó helyzetbe kerültünk. Nem szégyellem: takarítói munkát vállaltam egy szállodában, ahol bár elégedettek voltak velem, mégsem fizették ki a megbeszélt összeget. Úgy éreztem, nagyon lenézik a bevándorlókat. Persze később, amikor már szép ruhában, nagy színpadokon énekeltem, alig várták, hogy a közelemben lehessenek… Szerencsére kint megismerkedtem egy lánnyal, aki sokat segített nekünk a mindennapi hivatalos ügyek intézésében. Egyszer hívott, hogy benevezett egy pláza énekversenyére. Határtalan volt az örömöm! Főként miután elénekeltem a dalt, és állva tapsolt a közönség. Három nap múlva hívott a kísérőzenekar vezetője, hogy lenne-e kedvem csatlakozni hozzájuk” – részletezte az énekesnő, aki nemrég költözött haza Németországból. 

„Elégedettnek érzem magam, úgy gondolom, hogy szakmailag a helyemen vagyok. Viszont nagyon hiányzott Magyarország, egyre erősebben húzott a szívem, ezért a párommal úgy döntöttünk, hogy hazajövünk. Itthon is szerencsét próbálunk, de a külföldi karriert nem adtam fel, hiszen ma nincs áthidalhatatlan távolság; amikor fellépés van, akkor repülőre szállok, és megyek énekelni” – árulta el a műsorban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top