nlc.hu
Sztárok

Bencsik Tamara abbahagyta az OnlyFans-et

Bencsik Tamara felhagyott az OnlyFansszel, azt is elárulta, hogy miért

Az énekesnő az RTL Reggeli vendégeként mesélt a hazaköltözéséről, illetve annak okáról.

Bencsik Tamara először 2008-ban tűnt fel a Megasztárban, akkor még csak 21 éves volt. Párjával 9 éve költöztek ki Németországba, azonban nem ment minden zökkenőmentesen. Az énekesnek eleinte sok nehézséggel kellett szembenéznie, köztük a pénz hiányával is. Elmondása alapján kénytelen volt minden munkát elvállalni, hogy fenntartsa magát, többek között takarítónőként is dolgozott. Ez idő alatt férje hatására regisztrált az OnlyFansre, ahol szexuális tartalmú képeket osztott meg. Bencsik Tamara egy sima lábujjas fotóért 15-20 dollárt is el tudott kérni, ami körülbelül 5-6 ezer forint összegnek felel meg.

Bencsik Tamara

Bencsik Tamara (Fotó: RTL Reggeli)

Hazaköltözésről, illetve annak okáról is beszámolt. Tamarának elmondása szerint már hiányzott a magyar nyelv, illetve nehezen viselte, hogy nem tud a barátaival találkozni. Párjával nemrég Délegyházára költöztek, ahol nagyon jól érzik magukat. Tamarának jelenleg rengeteg fellépése van, aminek hatására már az OnlyFansszel is felhagyott. „Természetesen nem ebből szerettem volna megélni, továbbra is a hangomból, de a fellépések mellett egész jó pénzkereseti lehetőség volt” – mesélte az énekesnő. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top