nlc.hu
Szabadidő

Filmszerepet kapott az iskolában bántalmazott kisfiú

Hollywoodi filmben kapott szerepet a kisfiú, aki az iskolai zaklatóknak üzent a neten

Az ausztrál kisfiú, aki egy rengetegszer megosztott videóüzenetben kérlelte a zaklatóit, hogy hagyják békén,Chris Hemsworth oldalán tűnik fel a képernyőn.
filmszerepet kapott a kisfiu aki a zaklatoknak uzent

Quaden Baylesről az anyukája tette közkinccsé a világhálón azt a videót, amiben egy gyötrelmes iskolai nap után sírva mesél arról, min ment keresztül a zaklatóinak köszönhetően.

Az anyukája, Yarraka azt mesélte, hogy kisfiát az achondroplasia néven ismert betegsége miatt cukkolják rendszeresen az iskolatársai. “Most jöttünk haza az iskolából, és a saját szememmel láttam, ahogy a fiamat bántalmazzák. Felhívtam az igazgatót, és most azt szeretném megmutatni a világnak, mit tesz az áldozatokkal az iskolai bántalmazás” – mondta Yarraka, miközben Quaden sírt.

Arra kérte a szülőket, hogy beszéljenek a gyerekeikkel és kérjék meg őket, hogy senkit ne bántsanak azért, mert mások, mint a többiek.

Mindenki nagy meglepetésére George Miller, a Mad Max rendezője szeme is megakadt az ausztrál kisfiún, és felkérte, hogy szerepeljen a Háromezer év vágyakozás című filmjében.

A rendező a Sydney Morning Heraldnak így nyilatkozott: “Nekünk és neki is jól jött ez a filmszerep. Annyira jó munkát végzett, hogy kapott egy kis szerepet a Furiosa című filmben.”

Nagyon úgy fest, hogy Quaden a filmipart is meghódítja, ugyanis nemrég megosztott egy képet a készülő film szereplőiről, amelyben az A-listás Chris Hemsworth és Anya Taylor-Joy is felbukkant.

„Alig várom, hogy jövőre képernyőre kerüljünk” – írta az Instagramon.

Sokan gratuláltak a kisfiúnak az alakításáért, és csodásnak tartják, ami vele történt.

Forrás: Via, Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top