nlc.hu
Szabadidő

Újra ellopták Judy közösségi oldalait

Terrorista tartalmakat osztanak meg Judy ellopott közösségi oldalain

Egy vietnámi IP-címhez kötötték a bejelentkezését.

Pár hete derült ki, hogy Judy rendőrségi feljelentésre készül, amiért feltörték, majd eltulajdonították közösségi oldalait, ezzel több százezres kárt okozva neki. Judy azóta informatikustól informatikusig járt, hogy visszaszerezze őket, azonban ismét illetéktelen kezekbe kerültek fiókjai. 

Judy

Judy (Fotó: Trenka Attila)

„Sajnos megint  feltörték! – panaszolta Judy a Ripostnak. – Nem tudom, miért és mire kellenek valakinek az oldalaim. Fogalmam sincs, hogy ki vagy mi áll emögött! Benne van a pakliban, hogy ez egy vírus vagy robot. És ha ember is az elkövető, vajon egy magyar rosszakaróm, vagy külföldi személy, akinek a követői adatbázisomra van szüksége?!”

Az énekesnő arról is beszélt, hogy ugyan részben be tud lépni Facebook-fiókjába, tenni nem tud semmit, ráadásul kétes tartalmakat osztanak meg a nevében. „Részben be tudok lépni a Facebook-fiókomba, de semmit sem tudok módosítani, sem megosztani. Látszik, hogy nem törölték teljesen az oldalt, csak korlátozták. Vietnámi IP-címhez kötötték a bejelentkezést, és hozzá egy e-mail-címet, amit sehogyan sem tudok törölni. És hiába próbálok bármit változtatni, vagy bármilyen biztonsági kódot kérni, minden erre a bizonyos e-mailcímre érkezik, így teljesen meg vagyok lőve! Ráadásul valamiféle terrorista tartalmat osztottak meg a nevemben, emiatt letiltotta a rendszer a Facebookhoz csatolt Instagramomat is.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top