nlc.hu
Sztárok

Megkárosították Judyt

Megkárosították Judyt: „Több százezret buktam egy nap alatt”

Feltörték a közösségi oldalait, egyelőre nincs meg a felelős.

Rendőrségi feljelentést tesz Judy, amiért feltörték majd eltulajdonították az összes közösségi oldalát, ezzel pedig több százezer forintos kár érte az énekesnőt. A Facebookját és az Instagram-oldalát is feltörték, ám a zenekar TikTok-oldala egyelőre érintetlen.

Judy

Fotó: Schumy Csaba

„Éppen kávéztam reggel, amikor szerettem volna belépni az Instagram-oldalamra, de nem tudtam, mert egy rendszerüzenet felugrott, hogy  korlátozták az oldalam. Azt hittem, hogy hibásan töltött be az oldal, ezért megpróbáltam még egyszer. Sajnos, ugyanez az üzenet várt. Majd kijelentkeztem az oldalról, hogy felhasználónevemmel és a saját jelszavammal újra belépjek. Így már nem tudtam visszalépni az oldalára, viszont sms-ben kaptam egy hatjegyű kódot, amit a bejelentkezéskor kért a rendszerüzenet, miután nem fogadta el a jelszavam és felhasználónevem. A hatjegyű kód sem működött, mert azt jelezte, hogy nem létező felhasználó” – részletezte a Borsnaka Groovehouse énekesnője, aki megtette a jogi lépéseket az ügyben. 

„Épp most kerestek meg egy influenszer közreműködéssel, hiszen dolgozom több márkával is. Most azonban nem elhanyagolható, több százezres összegtől esek el szinte azonnal, így, hogy nincsenek meg az oldalaim… és ez még csak a kezdet. Megpróbáljuk visszakapni az oldalainkat, és ha nem megy, csinálok újakat… addig is érdemes a zenekar oldalát figyelni” – zárta szavait a házassági válságban lévő Judy.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top