nlc.hu
Szabadidő

Igazi csodának tartják a vak kislány zongorajátékát

Szem nem marad szárazon a 13 éves vak kislány zongorajátékától

Birningham pályaudvarán kezdett zongorázni a 13 éves kislány, akinek játékától mindenki könnyekig hatódott, mert tényleg a szívekig hatol!
Zongorázó vak kislány

A kislány egy brit tévécsatorna zenei tehetségkutatójában versenyzik, ezért kapott különösen nagy nyilvánosságot az a videó, amiben te is láthatod, milyen meseszerűen zongorázik.

Mint a felvételből kiderül, a Lucy nevű kislány nemcsak látássérült, hanem idegrendszeri problémákkal is küzd, ezért is fogja be a fülét az előadás végén, mikor a lenyűgözött közönség megtapsolja a produkcióját. Mint az őt a forgatásra elkísérő nő mondja, Lucy nagyon boldog, amikor megtapsolják, a tapssal járó hangzavar azonban zavaró számára.

A tehetségkutató szakmai zsűrije nem a helyszínen, hanem élő közvetítésben kísérte figyelemmel a kislány lélegzetelállító zongorajátékát, amitől ők is igazán meghatódtak, a tehetségétől pedig egyszerűen tátva maradt a szájuk. Egyszerűen hihetetlennek nevezték Lucyt, és igazán kíváncsivá tette őket, hogy tudta megtanulni a bonyolult zeneművet.

Azok, akik a Twitteren látták zongorázni Lucyt, teljesen elolvadtak tőle, varázslatosnak, csodásnak és igazán inspirálónak nevezték a 13 kislányt. Hozzátették, hogy itt lenne az ideje, ha az emberek nem kevesebbnek tekintenék azokat, akik egészségi problémákkal jönnek a világra, hanem arra fókuszálnának, hogy milyen tehetséggel rendelkeznek, mert hogy ők is kiválóan teljesítenek valamelyik életterületen.

Forrás: Via, Fotó: YouTube pillanatkép

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top