nlc.hu
Szabadidő

Újraalkották Rihanna fellépését az idősotthon lakói

Imádja a net az idősotthon lakóit, akik újraalkották Rihanna Super Bowl-fellépését

Az örökifjú táncosoknak Jay-Z és maga Rihanna is gratulált.
Az Arcadia amerikai idősotthon lakói, akik újraalkották Rihanna Super Bowl-fellépését

Az idei Super Bowl félidei show-jában Rihanna lépett fel, a produkció pedig azért is emlékezetes volt, mert ott derült ki, hogy az énekesnő a második gyerekével várandós, valamint pécsi kesztyűt viselt.

A show megihlette a Kentucky állambeli Arcadia idősotthon nyugdíjas lakóit, akik fehérbe és vörösbe öltözve alkották újra Rihanna fellépését. Az idős nők videója szinte felrobbantotta a TikTokot, mostanáig több mint 31 milliószor játszották le a felvételt.

@arcadiasrlivingbg Our halftime show > Rihanna’s halftime show 💃🪩🏈🤍🎶🎤 #seniorlivingcommunity #halftimeshow #SuperBowl #rihanna #fyp ♬ original sound - Brian Esperon

A videó világsztárok tetszését is elnyerte, a nyugdíjas hölgyek először Jay-Z-től kaptak egy hatalmas csokor vörös rózsát…

…majd Rihanna is küldött nekik egy szintén óriási rózsacsokrot.

Az örökifjú táncosoknak egyébként az amerikaifutball-szövetség, az NFL is gratulált, az idősotthon lakói pedig azt válaszolták, örömmel vállalják a jövő évi show-t.

(Billboard)

(Kiemelt kép: nlc-montázs, forrás: TikTok/arcadiasrlivingbg)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top