nlc.hu
Sztárok

Második gyermekét várja Rihanna

Több méter magasan lebegett a Super Bowl félidei show-jában a második gyermekével várandós Rihanna

Az énekesnő színpadra lépése több szempontból is nagy meglepetésnek számított.
Rihanna terhesen a Super Bowl döntőben

Ahogy a Telex írja, Rihanna évek óta nem vállalt fellépést, ráadásul korábban nyíltan bojkottálta is a Super Bowlt. A közönség legnagyobb örömére több hónapos terhesen is olyan show-t csinált, amilyet csak ritkán látni.

A halftime show-k az elmúlt években nagyjából hasonlóan szoktak alakulni, az idei azonban nagy durranásnak számított. Rihanna az egész show alatt egy nagy piros ruhában énekelt, illetve néha követte a fehérbe öltözött táncosok seregét. „Az egyetlen extrát a levegőből, jó pár méter magasról beemelt színpadi elemek jelentették, amiktől néhol egészen sci-fis hatása volt a fellépésnek, mintha csak egy ezredforduló környéki, sci-fis Spice Girls- vagy Backstreet Boys-klipet néznénk. Rihanna pedig ott állt, táncolt, énekelt terhesen ezen a több méter magasan csüngő színpadi elemen, ami néha egészen diadalmas látvány volt” – írja a Telex.

Az extra fellépő ellenére az idei halftime show érezhetően visszafogottabb volt a korábbiaknál, amiben szerepe lehetett a hamarosan 35 éves Rihanna várandósságának is, hiszen így nem vállalkozhat akármilyen mutatványra az ember lánya.

A Hollywood Reporternek időközben meg is erősítették, hogy az énekesnő terhes, vagyis nincs szó semmiféle trükkről. Az énekesnő és A$AP Rocky első fia tavaly májusban született, azonban az egészet diszkréten kezelték. Így eshetett meg, hogy a halftime show-ig a közvélemény most sem tudott arról, hogy Rihanna ismét terhes.

Nyitókép: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top