nlc.hu
Sztárok

Super Bowl: Rihanna jeltolmácsa ellopta a show-t

Rihanna jeltolmácsa ellopta a show-t a Super Bowlon

Az emberek imádták, ahogy a siket Justina Miles óriási átéléssel közvetítette Rihanna félidős műsorát.
Rihanna és a jeltolmács Justina Miles a 2023-as Super Bowl félidei show-jában

Rihanna fellépése az idei Super Bowlon több szempontból is emlékezetes volt: a hamarosan 35 éves énekesnő olyan show-t csinált, amilyet csak ritkán látni, több méter magasan lebegett, ráadásul csak most derült ki hogy második gyerekével várandós.

Ám volt valaki, aki ellopta a show-t: Rihanna jeltolmácsa. A 20 éves Justina Miles történelmet írt azzal, hogy ő volt az első siket előadóművész, aki fellépett a Super Bowl szünetében, ugyanis Rihanna műsorát közvetítette a siketek számára.

A netezők szívébe azonban azzal lopta be magát, hogy akkora átéléssel, tele pozitív energiával és önfeledten tolmácsolta jelnyelven Rihanna fellépését, hogy nem lehetett nem rá figyelni:

Miles emellett egy másik Super Bowl-produkciókban is közreműködött: a Sheryl Lee Ralph által énekelt, az amerikai feketék himnuszának is nevezett Lift Every Voice and Sing című dalt is jelnyelven tolmácsolta.

„Nagyra értékelem a lehetőséget, hogy minden siket ember számára lehetővé tehetem, hogy élvezhesse ezeket a dalokat, és ne maradjanak ki a teljes Super Bowl-élményből” – nyilatkozta Miles, aki nagyothalló. 

(CNBC)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top