nlc.hu
Szabadidő

Gyűjtést indított magának az ál-Maddie McCann

Az interneten gyűjt adományokat az a nő, aki azt állította, hogy ő Madeleine McCann

A szóvivője szerint ráadásul egy olyan férfi zaklatta szexuálisan, akinek köze volt az igazi Maddie eltűnéséhez.

Julia Faustyna, egy lengyel nő, aki azt állította, hogy ő a 16 évvel ezelőtt eltűnt Madeleine McCann, most az interneten kért anyagi segítséget, miután DNS vizsgálattal bebizonyosodott, hogy nem ő az eltűnt kislány – számolt be a LadBible.

Mint ismert, Madeleine McCann egy portugáliai nyaraláson tűnt el 2007-ben, és azóta sem sikerült nyomára bukkanni. Ahogy arról mi is írtunk, Julia tavaly év végén hozott létre egy Instagram oldalt, amin fotókat tett közzé magáról és arról beszélt, hogy ő Maddie és a szülei rabolhatták el. A lány vérszerinti családja közleményben cáfolta a vádakat és azt írták, hogy nem is értik, miért állít ilyeneket Julia.

Madeleine McCann

Madeleine McCann. Fotó: Getty Images

Miután egy DNS vizsgálat bizonyította, hogy nem a lengyel fiatal az eltűnt kislány, Julia képviselője, a jövőbelátó médiumként ismert Dr. Fia Johansson azt állította, hogy a lányt gyerekorrában szexuálisan zaklatták és rendszeresen gyógyszerezték is. Ha ez még nem lenne önmagában elég hajmeresztő, Johannsson arról is beszélt, hogy szerinte a férfi, aki állítólag szexuálisan zaklatta Juliát, kapcsolatban áll a McCann-üggyel. Ez az univerzum módszere arra, hogy elvezesse őket Maddie elrablójához – mondta.

Eközben Julia pénzt kezdett gyűjteni ahhoz, hogy az ügyben felmerülő jogi költségeket és a pszichológiai ellátását finanszíroznia tudja.

„Szégyenlem magam, hogy ilyen segítséget kérek tőletek, de találnom kell egy jó ügyvédet és terapeutát… Tényleg szükségem van a segítségetekre, de ha nem akartok segíteni, azt is megértem. Azért hoztam létre ezt az adománygyűjtést, mert sok kedves ember írta nekem, hogy ezt kellene tennem. Köszönöm és kérem, hogy ne legyetek udvariatlanok, mindig is elutasítottam a pénz elfogadását, de most tudom, hogy sokan szeretnének segíteni nekem” – írta a közösségi oldalán.

A nő ugyan elismeri, hogy az ügye körül nagy volt a médiafelhajtás, de azt tagadja, hogy hátsószándék vezérelte volna. Az, hogy ezt mennyien hiszik el, más kérdés: eddig mindössze 180 euró (67 ezer forint) gyűlt össze.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top