nlc.hu
Szabadidő

Kirepül a kocsi ablakán a nyertes lottószelvény

Hihetetlen mázli: majdnem elhagyta a lottószelvényt, másnap százmilliárdot nyert vele

Az eset tanulsága: ne nyiss ablakot közvetlenül azután, hogy megtudtad, hogy megnyerted a lottó ötöst.
lottószelvény

Egy amerikai férfi majdnem elhagyta a 300 ezer dollárt (103 milliárd forintot) érő lottószelvényét, amikor azt felkapta a menetszél a kocsijában – írta meg az upi.com.

A michigani lottótársaság közlése szerint a 49 éves Kent megyei férfi a feleségével volt úton, amikor a Fife Lake-i Beacon and Bridge Marketben megvásárolta az április 8-i Fantasy 5 sorsolásra szóló szelvényét.

„A feleségemmel északra utaztunk, és megálltunk a boltnál, hogy útközben vegyünk valami innivalót” – mondta a játékos. – „Láttuk, hogy a Fantasy 5 jackpotja több mint 300 000 dollár, ezért vettünk egy szelvényt”.

A házaspár másnap már hazafelé tartott, amikor majdnem bekövetkezett a katasztrófa.

„Másnap a feleségem hazafelé menet megnézte a lottó számait. Amikor rájött, hogy megnyertük a jackpotot, sikítani kezdett. Izzadni kezdtem, amikor elmondta, hogy mennyit nyertünk, ezért letekertem az ablakot, és a szelvény majdnem kirepült az ablakon! Szerencsére a feleségemnek sikerült elkapnia és biztonságos helyre rejtenie” – emlékezett vissza a játékos.

A férfi elmondta, hogy ő és a felesége még nem döntötték el, hogy mit kezdenek a pénzzel.

„Az egész szürreális, szinte el se tudom hinni, ezért még nem döntöttük el, hogy mi lesz a nyereménnyel” – magyarázta. – „A nagy részét szeretnénk félretenni, hogy kicsit korábban nyugdíjba vonulhassunk”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top