nlc.hu
Szabadidő

Gáspár Evelin feszülős ruhában

Gáspár Evelin testhezálló ruhában mutatta meg csodás alakját

Az újdonsült műsorvezető kiváló formában van, ezt pedig minden lehetséges platformon megmutatja.

Pár héttel ezelőtt mi is megírtuk, hogy Gáspár Evelin műsorvezetőként debütált, méghozzá a Zenebutik csatornán vitt egy kívánságműsort. Úgy tűnik, hogy ez nem egyszeri alkalom volt, ugyanis ismét a stúdióból posztolt, ezúttal egy testhez feszülős ruhában, ami iszonyatosan jól áll neki.

Győzike nagyobbik lánya sokáig szégyellte a testét, de hosszú évekkel ezelőtt úgy döntött, életmódot vált: odafigyel az étkezésre és rendszeresen sportol, ami természetesen meghozta az eredményét, most már nyoma sincs a súlyfeleslegnek, bomba formában van. 

„Szeretnék példát mutatni, hogy bár sok vele a munka, lehet formálni a testünket, és szuper eredményeket lehet elérni, ha tényleg ráfekszünk a dologra. Most nagyon jól érzem a bőrömben, de mindig van hova fejlődni. Szeretnék másokat motiválni, főleg most, hogy bezártak az edzőtermek, és nem lehet menni sehova. Fontos, hogy ne hagyjuk el magunkat még karácsonykor sem, nem kell kifogásokat keresni. Szerintem, ha valaki eléri a kitűzött célját, az ad egyfajta önbizalmat, amire minden nőnek szüksége van” – mondta korábban az nlc-nek a diétával kapcsolatban Evelin.

Gáspár Evelin

Fotó: Birton Szabolcs

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top