nlc.hu
Szabadidő

Fűbe nyírt pénisz Royal Crescentnél

Hatalmas péniszt nyírtak a pázsitba a koronázási ünnepség egyik helyszínén

Az biztos, hogy az óriási fallikus szimbólum nem egy turista csábító kertészeti kuriózum.

Az angol pázsit szépsége legendás, hiszen nemcsak gyönyörűen zöldellő, hanem az esetek nagy százalékában olyan műgonddal megkomponált, amiről egy átlagos kerttulajdonos álmodni sem mer. Épp ezért keltett akkora felháborodást, hogy ismeretlen tettesek egy hatalmas péniszt nyírtak abba a bizonyos szép zöld gyepbe az éjszaka folyamán.

Pénisz gyep

Fotó: Profimedia

Nem elég, hogy elcsúfították a pázsitot – ez a briteknél szentségtörésnek számít -, mindezt egy történelmi nevezetesség mellett tették, ami III. Károly király koronázása miatt kifejezetten vonzza most a turistákat. 

A Royal Crescent Bath fürdőváros egyik legimpozánsabb nevezetessége és a helyszín ad otthon a koronázási ceremónia egyik ünnepségének, így még inkább kellemetlen, hogy a tréfamesterek ilyen szörnyűségre vetemedtek. Az egyébként nem tisztázott, hogy csak viccnek, vagy Károly elleni tiltakozás miatt készült a fallikus szimbólum, de az biztos, hogy a helyiek még sokáig emlegetni fogják. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top