nlc.hu
Szabadidő

Megérkezett a Bazi nagy görög lagzi 3 első előzetese

Megérkezett a Bazi nagy görög lagzi 3 első előzetese

Megérkezett a Bazi nagy görög lagzi 3 első előzetese.

A két korábbi filmben megismert Portokalos család legújabb családi házibuliját kísérhetjük nyomon.

Bazi nagy görög lagzi

Fotó: YouTube

A harmadik részben is Nia Vardalos írja a forgatókönyvet és játssza a női főszerepet. Ezenkívül ő lesz a rendezője is. Az eredeti szereplőgárda szintén visszatér, köztük John Corbett, Louis Mandylor, Elena Kampouris, Maria Vacratsis, Andrea Martin, Gia Carides, Joey Fatone és Lainie Kazan.

A film egyben tisztelegni fog Michael Constantine emléke előtt, aki Toula apját alakította és 2021-ben hunyt el. Az eredeti Bazi nagy görög lagzi 2002-ben került mozikba és majdnem egy teljes évig volt műsoron, a globális jegybevétel pedig 368 millió dollárt tett ki, ami minden idők legjövedelmezőbb romantikus komédiájává tette. A forgatókönyvért  Vardalost Oscarra jelölték. A második rész már nem érte el ezt a sikert, de így is szép bevételt generált: 18 millió dolláros költségvetés mellett 90 millió dolláros bevételt ért el világszerte. A harmadik rész szeptemberben kerül a mozikba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top