nlc.hu
Szabadidő

Éttermet nyitott a közösségi médiának köszönhetően

Autóból árulta a főztjét, a közösségi médiának köszönhetően most saját étterme van

Az ő sikertörténete bizonyítja, hogy milyen erő van a közösségi médiában.
A séf

Christina Leon évekkel ezelőtt pénz, barátok és család nélkül érkezett az Egyesült Államokba abban a reményben, hogy ő is átélheti az amerikai álmot. A nő különböző munkákkal kereste a kenyerét, takarított, húscsomagolóban dolgozott, de az orvosa tanácsára, aki egészségügyi gondokkal fenyegette, úgy döntött, hogy valami egészen másba vágja a fejszéjét. 

A nő mindig is imádott főzni, ezért a fiával, Ruben Angel Vasqeuzzel tamalét, azaz mexikói töltött batyukat kezdtek árulni az autójukból, a dolog pedig annyira sikeres lett, hogy végül a házuk autófelhajtójára költöztették az üzletet.  

A közösségi média erejének köszönhetően egyre többen osztották meg, hogy Christina – akit mindenki csak Tamale Mamának szólít –, milyen finoman főz, így végül akkora hírneve kerekedett, hogy sikerült egy kis éttermet nyitnia. 

„Imádok főzni. Szeretek főzni. Szenvedélyem a főzés. […] Azt mondják: »Ó, ez jó. Hogyan csinálod?Hogy lesz ilyen jó?« Azt válaszolom: »Mert szeretettel készítettem.«” 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top