nlc.hu
Szabadidő

Kitiltotta a pincérnőt zaklató vendégeket az étterméből

Zaklatták a pincérnőt a tehetős vendégek, a séf kitiltotta őket az étterméből

Azon elgondolkozott, hogy a drága vacsora árát visszatérítse-e.

Lee Skeet, a Cardiffban található Cora étterem séfje kitiltott egy csapat vendéget, miután tiszteletlenek voltak az egyik pincérnővel. Ugyan a csapat komolyabb összegért fogyasztott, 1200 dollárra rúgott a számlájuk, Skeet szerint ez sem jogosítja fel őket, hogy rosszul bánjanak az őket kiszolgáló személyzettel, és úgy gondolja, itt az ideje, hogy a gazdag embereknek felhívjuk a figyelmét arra, hogy nem lehet megalázni másokat.

Válogatós vendégek magyaráznak a pincérnőnek

Képünk csak illusztráció. (Fotó: Getty Images)

A vendégnek címzett üzenetben udvariasan megköszönte, hogy az ő éttermét választották, illetve, hogy egy komolyabb összeget hagytak náluk. „Sajnos az este folyamán tudomást szereztem arról, hogy az önök társaságának viselkedése nem volt megfelelő Lilyvel szemben.  Elmondta nekem, hogy az asztaltársaságból többen lekezelően beszéltek vele, tiszteletlenül viselkedtek, zaklatták őt” – folytatta, és hozzátette, mint egy lánygyermek édesapja és mint Lily munkáltatója borzalmasan érzi magát a történtek miatt. 

Megígérte azt is, hogy a számlán szereplő összeget természetesen visszafizetik nekik azon 100 dollár kivételével, ami szerinte borravalóként megillette volna a pincérnőt. Később viszont azt írta, meggondolta magát, az 1200 dollárt teljes egészében Lilynek adja. 

Miután a Twitteren is megosztotta a történteket, nagyon sokan méltatták, amiért így kiállt az alkalmazottja mellett. „Én is séf vagyok. El sem tudom mondani, hányszor láttam már, hogy a felszolgálók közül valaki sírva fakad az ilyen viselkedés miatt. Bravó! Sokan elfelejtik, hogy ők is emberek, és valószínűleg sokuknak első munkája – írta az egyik hozzászóló.

(via Upworthy)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top