nlc.hu
Szabadidő

Harrison Ford és a sajtótájékoztatón flörtölő riporter Cannes-ban

„Szerintem még mindig nagyon dögös” – mondta a riporter a 80 éves Harrison Fordnak, parádésan reagált a színész

Az új Indiana Jones cannes-i sajtótájékoztatóján az egyik női riporter flörtölni kezdett a 80 éves Harrison Forddal.

A 76. cannes-i filmfesztiválon tartották az Indiana Jones-sorozat ötödik epizódjának világpremierjét. Ennek tiszteletére Harrison Ford tiszteletbeli Arany Pálmát kapott.

Aztán az Indiana Jones és a sors tárcsája című film sajtótájékoztatóján érdekes párbeszéd zajlott le, miután az egyik női riporter flörtölni kezdett a 80 éves Harrison Forddal.

Szerintem még mindig nagyon dögös

– jelentette ki a riporter. Bár azt hihetnénk, Ford már hozzászokott az efféle rajongáshoz, nagyon elképedt a kijelentésen, aztán enyhén elmosolyodott.

Harrison Ford az Indiana Jones és a végzet tárcsája című film sajtótájékoztatóján a 76. cannes-i filmfesztiválon 2023. május 19-én Cannes-ban, Franciaországban

Harrison Ford az Indiana Jones és a végzet tárcsája című film sajtótájékoztatóján a 76. cannes-i filmfesztiválon 2023. május 19-én Cannes-ban, Franciaországban (Fotó: Sebastien Nogier/Pool/Getty Images)

A riporter folytatta, és arról beszélt, hogy mennyire lenyűgöző volt, amikor a második jelenetben Ford levette az ingét, és milyen jó formában van. „Hogyan tartja magát fitten, és tud-e lovagolni?” – tette fel a kérdést a színésznek a riporter.

A filmcsillag ezután szándékolt pimaszsággal kijelentette, hogy „igen, tudok lovagolni”, majd némi hatásszünet után hozzátette: „ha hagyják.” Ezután megjegyezte, hogy mindent elfelejtett addig a kérdésig, hogy tud-e lovagolni. Miután a James Mangold rendező megismételte a kérdést, miszerint hogyan marad fitt, Ford teljes átéléssel így válaszolt:

Meg vagyok áldva ezzel a testtel. Köszönöm, hogy észrevette.

Mondanunk sem kell, hogy a szórakoztató közjátékot végig nevetve követték a jelenlévők.

(Today)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top