nlc.hu
Szabadidő

Több százezer forintos koncertjegyet vett 8 éves lányának

Egy édesapa Taylor Swift-koncertjeggyel lopta be magát lánya szívébe, a reakcióját imádjuk!

Egy édesapa Taylor Swift-koncertjegyekkel lopta be magát 8 éves kislánya szívébe. A reakcióját egyszerűen imádjuk!

Egy édesapa biztosan belopta magát a kislánya szívébe, hiszen 8 éves kislányát egy Eras Tour jeggyel lepte meg. Az édesapa kreatív módon kidekorálta az autójuk csomagtartóját, ahol egy Eras Tour felirat és egy lányának összeállított szett volt, amit majd az énekesnő koncertjén viselhet. Olivia először el sem hitte, de a reakciója láthatóan minden pénzt megért az édesapjának.

Az Eras Tour Taylor Swift egyik jelenleg is zajló turnéja. Idén Szent Patrik napján indult el a turnésorozat, amely 52 állomást és tíz albumát öleli fel. A turné először 2018-ban indult útnak, ami szinte minden hétvégén rekordszámú tömeget hoz még annak ellenére is, hogy mennyibe kerül egy jegy. Természetesen helytől is függ, de az énekesnő turnéjára egy jegy 550 ezer forinttól egészen 3 millió forintig is terjedhet. 

Taylor Swift fellép a színpadon a "Taylor Swift | The Eras Tour" alatt a MetLife Stadionban 2023. május 27-én East Rutherfordban, New Jerseyben

Taylor Swift fellép a színpadon a „Taylor Swift | The Eras Tour” alatt a MetLife Stadionban 2023. május 27-én East Rutherfordban, New Jersey-ben (Fotó: Kevin Mazur/TAS23/Getty Images for TAS Rights Management)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top