nlc.hu
Szabadidő

Rendhagyó ajándékot adott kislányának egy édesanya

„Nyiss ki, ha el kell köszönnünk egymástól” – szívszorító történet áll egy ballagási ajándék mögött

Megható ajándékkal kedveskedett egy édesanya a kislányának ballagása alkalmából. Az elsőre hagyományosnak tűnő ajándékok hátterében egy megható történet áll.

Vírusként terjed a videó, amit egy alabamai édesanya, Erin Percy osztott meg TikTok-csatornáján. A videóban egy ajándékokkal teli kosár látható, amit lányának Abby Rose-nak szánt ballagása alkalmából. Elsőre azt hinnénk, hogy egy hagyományos ajándékról van szó, azonban sokkal összetettebb és meghatóbb történet áll mögötte. 

A kosárban lévő becsomagolt ajándékokon olyan feliratokat láthatunk, mint például: „Nyiss ki, ha hideg van kint”, „Nyiss ki, ha el kell köszönnünk egymástól”, „Nyiss ki, ha egy kis támogatásra van szükséged”.

Megható ajándékot adott kislánya ballagására egy édesanya

Megható ajándékot adott kislánya ballagására egy édesanya (Fotó: Erin Percy/Tiktok)

Mindegyik ajándéknak jelentése van, ami nem véletlen. Abby édesanyja betegsége miatt kemoterápián, illetve sugárkezelésen vett részt és elmondása alapján ebben az időszakban 18 éves lánya volt a legnagyobb támasza. A nő már hét éve tünetmentes, de elmondása alapján szeretett volna felkészülni arra az esetre is, ha a jövőben úgy alakulna, hogy nem tud lánya mellett lenni. 

Szerettem volna adni neki néhány dolgot azokra a fontos pillanatokra, amelyekről hiányozni fogok

– mesélte a Today.com-nak. 

Abby az iskola befejezése után tanulmányait a Charleston College-ban fogja folytatni, amely kilenc órára lesz az otthonától, de persze ez semmit nem fog változtatni a szoros anya-lánya köteléken. 

Nagyon izgatott vagyok a következő fejezet miatt. Nehéz középiskolai tapasztalata volt a Covid miatt, azt szeretném, hogy fantasztikus, normális egyetemi élményben legyen része

– mesélte Abby édesanyja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top