nlc.hu
Szabadidő

Drake félig megevett pizzája

170 millió forintért árulják azt a pizzaszeletet, amit Drake már megcsócsált

Taylor Swift rajongói nemrég azzal kerültek a címlapokra, hogy mindenféle abszurd dolgokat árultak, miután élőben látták őt.

De ez… Ez tényleg a hab a tortán. Vagy mondjuk inkább pizzaszelet a tetején. Lil Yachty rapper egy meglehetősen egyedi módját találta, hogy egy kis pénzt keressen magának haverján, Drake-en.

Az amerikai rapper úgy döntött, hogy elad egy szelet pizzát, amit nem más, mint Drake, a világhírű rapper csócsált meg. Ez aztán az egyedi módja a pénzkeresésnek. Yachty a hétvégén csatlakozott a torontói rapperhez a Stake online fogadóiroda élő közvetítésén, és ami viccnek indult, most úgy tűnik, valósággá vált.

Yachty később egy fotót posztolt a félig megevett pizzaszeletről az Instagram-storyjában ezzel a kommentárral: „Eladom ezt a Drake-pizzát 500 ezer dollárért”. Ez 170 millió forintnyi összegnek felel meg. A közösségi médiában több olyan válasz is született erre a poénra, hogy bizony lennének olyan rajongók, akik simán megvennék a félig megevett pizzát Drake miatt ilyen sok pénzért is.

Via; Kiemelt kép: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top