nlc.hu
Szabadidő

Putri Ariani az America's Got Talent új üdvöskéje

Vak tinilány varázsolta el a hangjával az America’s Got Talent zsűrijét

Simon Cowell a tehetségkutató történelmének egyik legjobbjának nevezte a 17 éves Putri Arianit.
Putri Ariani

Könnyekig hatotta az America’s Got Talent zsűrijét az a 17 éves vak kislány, aki egy zongorával és az angyali hangjával lépett a tehetségkutató színpadára. De Putri Ariani nem egy egyszerű popszámot hozott, amit már ezerszer eljátszottak minden létező műsorban. Hanem egy eredeti, saját maga írt dallal készült. A tinilány tehát nemcsak hihetetlenül jól énekel, de fantasztikus zeneszerző is. Így nem csoda, hogy az indonéz kamasz ambíciója, hogy egyszer a New York-i Julliardon tanuljon. 

„Nem tudom, hogy ez segíteni fog-e a céljaidban vagy sem” – mondta Simon Cowell, és megnyomta az aranygombot, ami rögtön az élő show-ba juttatja a versenyzőket.

„Te vagy az egyik legjobb énekes, aki valaha megfordult ebben a műsorban”

 

 – mondta az örömkönnyeivel küzdő lánynak. Ezután megkérte, hogy énekeljen el nekik még egy dalt. Putrinak a Sorry Seems To Be The Hardest Word című számra esett a választása, amit egyébként Simonnak dedikált.

De nemcsak Cowellt vette le a lábáról a lány. Sofia Vergarát és Heidi Klumot is teljesen elvarázsolta a tini. „Fantasztikus volt. Mindannyiunkat megbabonáztál. A hangod! Igazi angyal vagy” – áradozott a színésznő. Klum pedig már csak annyit tett hozzá, hogy elmondja a Putrinak, milyen gyönyörű hangja van.

A kislány előadása valóban csodálatos. Erről az alábbi videóban te magad is megbizonyosodhatsz:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top