nlc.hu
Szabadidő

Így fújd fel a gumimedencét hajszárítóval

Nincs pumpád? No para: ez az anyuka is hajszárítóval fújja fel pár perc alatt a gumimedencét

A zseniális hack kiváltja a pumpát.
Hack anyuka

Nincs szükség kézi, vagy elektromos pumpára sem, csak egy hajszárítóra és egy félbevágott, műanyag palackra.

@majorbuncehome Don’t have a pump this year to blow up your swimming pool or inflatables. Don’t worry I’ve got the best hack for you by using half a bottle and a hairdryer encore mode. You can fill it up in a matter of seconds also perfect if you’re going abroad this year and you want to inflate inflatables hacks by casey major bunce from majorbuncehome #momhacks #summerhacks #halfterm #summerholidays ♬ original sound - Mum hacks tips and tricks Uk

A videón az látható, ahogy Casey egy hajszárítóval és egy levágott palackkal olyan eszközt készít, amely közvetlenül a medencébe fújja a levegőt. 

„Nincs idén pumpád, hogy felfújd az úszómedencédet vagy a felfújható légvárakat? Ne aggódj, van egy tuti hackem számodra. Egy fél palack és egy hajszárító [hideg] üzemmódban történő használatával pillanatok alatt felfújhatod. Szintén tökéletes, ha idén külföldre mész, és felfújható légvárakat szeretnél levegővel feltölteni” – mondta a videóban.

Casey Major-Bunce egyébként gyakran posztol ügyes hackeket a TikTok- és Instagram-fiókján.

Ha szereted az efféle, hasznos hackeket, akkor érdemes ezt a cikkünket is elolvasnod, ebben takarítási trükköket szedtünk össze a TikTokról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top