nlc.hu
Szabadidő

Budapestre látogatott a Breaking Bad sztárja, Dean Norris

Budapestre látogatott a Breaking Bad egyik sztárja, még a tüntetőkkel is találkozott

A családi nyaralásról több képet is megosztott.

Magyarországra utazott a fiaival Dean Norris, aki a Breaking Bad – Totál szívás című sorozatban Walter White sógorát, Hank Schrader ügynököt alakította. 

A 60 éves színész több közösségi oldalon is beszámolt a családi nyaralásról, és ezekből az is kiderült, hogy Norris nagyszülei Magyarországról költöztek az Egyesült Államokba.

A munkáscsaládból származó, Indiana állam South Bend nevű városában felcseperedő Dean Norrisról azt írja a Harvard Magazine című egyetemi lap, hogy a nagyszülei magyar és lengyel bevándorlók voltak.

A magyar származásával büszkélkedő színész a megosztott képei szerint az Országháznál is megfordult, ahol pénteken volt tüntetés, ugyanis ekkor vitáztak a parlamentben a státusztörvényről.

Fekete-Győr András, a Momentum országgyűlési képviselője, be is számolt róla, hogy a Kossuth téren összefutott a sztárral, akivel persze egy közös képet is készített

Dean Norris

Fotó: Rodin Eckenroth/FilmMagic

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top