nlc.hu
Szabadidő

Sarah Jessica Parker elárulta, melyik Szex és New York karakter ő valójában

Sarah Jessica Parker elárulta, a Szex és New York karakterei közül kivel tud a leginkább azonosulni

Nem volt könnyű megválaszolnia a kérdést.

Több mint huszonöt éve annak, hogy elindult a Szex és New York című sorozat, ami hatalmas népszerűségre tett szert, több film is készült belőle, illetve hamarosan bemutatják a folytatást, az És egyszer csak… második évadát.

Sarah Jessica Parker nemrég interjút adott a Good Morning America című műsorban, ahol rákérdeztek, ki az a karakter, akivel leginkább azonosulni tud. A színésznő elárulta, erre nem olyan egyszerű válaszolnia, de talán a való életben ő leginkább Miranda, Charlotte és Carrie keverék.

És, hogy Samantha miért maradt ki a felsorolásból? „Azt hiszem, én nem tudnék olyan bátor lenni mint ő” –  vallja Parker. 

Sarah Jessica Parker

Fotó: Vanessa Carvalho / Brazil Photo Press via AFP

Arról is mesélt, hogy valóban gyönyörű, különleges szetteket viselt a forgatásokon, de ez azzal járt, hogy a ruhapróbák olykor órákon át tartottak. Persze ő ezt nagyon élvezte.

Hozzátette azt is, hogy a forgatókönyvírók csak egyetlen szabályt tartottak szem előtt, ez pedig az volt, hogy hiteles történeteket írjanak, olyasmi legyen az inspiráció, ami valójában meg is történt vagy velük, vagy mással. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top