nlc.hu
Szabadidő
Megszűnhet a Netflix alapcsomagja

Megszűnhet a Netflix legolcsóbb csomagja

A jelszómegosztáshoz hasonlóan újabb drasztikus lépést vezethet be a Netflix.

Az elmúlt pár hónapban a Netflix több drasztikus lépést tett arra vonatkozóan, hogy növeljék a bevételeiket, éppen ezért eltörölték a jelszómegosztást, továbbá bevezettek egy reklámokkal támogatott előfizetési szintet is, ez utóbbi Magyarországon egyelőre még nem elérhető – írja a hvg.hu

A Netflix telefonos applikációja

A Netflix telefonos applikációja (Fotó: Pexels)

Úgy tűnik, hogy a változások ezzel még nem értek véget, ugyanis Kanadában a streaming-szolgáltató azzal kísérletezik, hogy kivezeti az alapcsomagot.

A Basic csomag jelenleg 2490 forintba kerül, ami SD felbontásban, egy eszközön teszi lehetővé a filmek, illetve sorozatok streamelését. Azok számára, akik csomagot szeretnének váltani, esetleg újonnan fizetnének elő, többé nem lesz elérhető az alapcsomagos szolgáltatás. 

A változást a múlt héten észlelték a felhasználók. Akik jelenleg a basic csomagot használják és nem terveznek váltani, továbbra is igénybe vehetik a szolgáltatást, azonban kérdéses, hogy vajon meddig. 

Egyelőre még nem lehet tudni, hogy a többi országban is bevezetnek-e hasonló intézkedéseket, de nincs kizárva, hogy idővel talán örökre megszűnik a csomag. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top