nlc.hu
Szabadidő

Zsurzs Kati a halhatatlan színészek közé került

Zsurzs Kati a halhatatlan színészek közé került

Zsurzs Kati úgy érzi, most van a csúcson és ezt erősíti benne, hogy a Halhatatlanok Társulatának tagja lett.

Zsurzs Kati nemcsak a munkában, nagymamaként is igyekszik maximálisan helytállni, és mindenben segíteni hat unokáját. A színésznő nagyon örül az elismerésnek – írja a Blikk.

Zsurzs Kati elismerése

(Fotó: Olajos Piroska/fotocentral)

“Tudatták velem e-mailben, hogy melyik este lesz a bejelentés, de elfeledkeztem róla, mert épp előadásom volt. A meghajlás után mentem be az öltözőmbe, néztem a telefonomat és a Csere Ágnes színésznő barátom írt egy üzenetet, amiben gratulált. Először nem értettem, miért, utána esett le, hogy ez azt jelenti, hogy halhatatlan lettem. Nagyon jó érzés ebbe a társaságba tartozni, ez egy különleges díj, főleg mert a közönség szavazta meg. Már a jelölés is hatalmas megtiszteltetés, meg is lepődtem, mert egyáltalán nem számítottam rá. A kollégáim, színészbarátaim pedig valóságos mozgalmat indítottak azért, hogy az enyém legyen. Kis videó üzenetekkel szólt a nézőkhöz Hernádi Juci, Nagy Sanyi, Csonka András és persze az én drága barátnőim, Pásztor Erzsi és Tóth Enikő is. Én akkor szembesültem ezzel az akcióval, amikor már fent volt a Facebookon, és nagyon meghatódtam, ettől még kedvesebb számomra ez a díj” – mondta Zsurzs Kati.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top