nlc.hu
Szabadidő

A bárba vezető titkos ablakot talált a hotelszobájában

Szoba sörrel: talált a hotelszobájában egy titkos ablakot, ami a bárba vezet

A szobában felfedezett ablaknak köszönhetően nem ért véget este 11-kor a korlátlan fogyasztás.
Egy fiatalember ablakot talált a szobájában, amely a szálloda bárjába vezet

Sokan szeretnek all inclusive ellátással szállást foglalni a nyaralásra, de a valóság néha az, hogy a korlátlan fogyasztáshoz szigorú feltételek kapcsolódnak. Kezdve attól, hogy milyen típusú italokat fogyaszthatunk, egészen addig, hogy meddig van lehetőség enni-inni az adott napon.

Egy férfinek azonban sikerült megkerülnie azt a szabályt, hogy csak este 11-ig lehet fogyasztani az all inclusive ellátás keretein belül. A Gouves Water Park Holiday Resortban nyaralt Krétán, és észrevette, hogy a szobájának egyik lefüggönyözött ablaka egy bárra nyílik. Átmászott az ablakon, és simán csapolt magának egy sört, minderről pedig a TikTokon számolt be.

„Szoba sörrel!” – viccelődött egy kommentelő, és a legtöbb hozzászóló nagyszerű dolognak tartotta a bárba vezető átjárót. „Soha nem mennék el” – írta egyikük.

Bár az eset részleteit nem ismerjük, nagyon úgy tűnik, hogy itt nem egy furfangos szállodai hackről van szó, hanem a hotel készleteinek illetéktelen megcsapolásáról, ha úgy tetszik, lopásról. Mintha besétálna a raktár nyitva felejtett ajtaján, és kipakolna onnan ezt-azt.

Korábban írtunk egy hasonló – azaz nem ötletes, hanem pofátlan és olcsó – szállodai trükkről, amikor egy fiatal ingyen ebédet szerzett magának.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top